Vyprávíme příběh s daty

Ilustrační obrázek ,
Praha
— učí Nasťa Sedláková, Filip Sedlák

Jak přesvědčivě ukázat ostatním fakta?

Žijeme ve světě, kde jsme obklopeni daty. Jak ale zjistit, co nám data chtějí povědět? Naučíme vás, jak se dá datům porozumět a jak je ukázat. Společně odhalíme data story. Budeme používat Python a během víkendového workshopu se naučíme jak napsat data story v Jupyter Notebooku.

Naučím se pracovat s: Jupyter Notebookem, Matplotlib, Pandas
Co bych měl(a) umět? Základy pythonu (skvělé materiály od pyladies zde). Ať nemáte panický záchvat, když mluvíme o if, else a for. 🙂
Co s sebou? Hlavně dobrou náladu, ale taky notebook (po přijetí do kurzu vám pomůžeme nainstalovat všechny potřebné nástroje)
Cena Kontaktujte nás, pokud si přejete kurz uspořádat.
Odkaz na materiály bit.ly/pribehkurz

O lektorech

Nasťa Sedláková Nasťa Sedláková Miluji vizualizaci dat! Z genetiky jsem postupně přešla na analyzu nejrůznějších dat, napřiklad burzovní a HR. V současně době dělám na volné noze konzultanta v oblasti data science a machine learning.

Filip Sedlák Filip Sedlák Pomáhám firmám s DevOps a se zrychlením vývoje softwaru. Startupům zase se stabilizací infrastruktury. V minulosti jsem spoluzakládal startup Neuron Soundware a ještě předtím jsem vyvíjel chemické databáze pro farmaceutické firmy.

Společně se starají o malého zenového mistra (rozumějte syna). Nasťa a Filip během své kariéry pracovali s velkým množstvím různorodých dat: genetická, zvuková, burzovní a finanční.