ChatOps - Chat boti pro automatizaci

Ilustrační obrázek ,
Praha
— učí Nasťa Sedláková, Filip Sedlák

Chtěli byste dostávat upozornění na problematické zákazníky? Potřebujete monitorovat nasazené modely? Rádi byste si ušetřili klikání a kopírování dat mezi webovými stránkami?

Na našem kurzu propojíme krátkými skripty různé systémy. Skripty necháme spouštět se automaticky a pravidelně. Budou s námi komunikovat přes e-mail nebo přes Slack.

Naučíme se, jak:

  • získat data z webových stránek (základy web scrapingu)
  • získat data z databáze,
  • automaticky spouštět skripty,
  • posílat oznámení a reagovat na příkazy ze Slacku.

To všechno automaticky a v Pythonu!

Naučím se pracovat s: Slack API, BeautifulSoup, Requests
Co bych měl(a) umět? Základy pythonu (skvělé materiály od pyladies zde). Základy pandas (10-minutový úvod zde).
Co s sebou? Hlavně dobrou náladu, ale taky notebook (po přijetí do kurzu vám pomůžeme nainstalovat všechny potřebné nástroje)
Cena Kontaktujte nás, pokud si přejete kurz uspořádat.
Napište nám kurzy@sedlakovi.org

O lektorech

Nasťa Sedláková Nasťa Sedláková Miluji vizualizaci dat! Z genetiky jsem postupně přešla na analyzu nejrůznějších dat, napřiklad burzovní a HR. V současně době dělám na volné noze konzultanta v oblasti data science a machine learning.

Filip Sedlák Filip Sedlák Pomáhám firmám s DevOps a se zrychlením vývoje softwaru. Startupům zase se stabilizací infrastruktury. V minulosti jsem spoluzakládal startup Neuron Soundware a ještě předtím jsem vyvíjel chemické databáze pro farmaceutické firmy.

Společně se starají o malého zenového mistra (rozumějte syna). Nasťa a Filip během své kariéry pracovali s velkým množstvím různorodých dat: genetická, zvuková, burzovní a finanční.