Interaktivní vizualizace a dashboardy v Pythonu

Ilustrační obrázek ,
Praha
— učí Nasťa Sedláková, Filip Sedlák

Umíte základy Pythonu a teď přemýšlíte jak je využít? Přijďte na kurz, během kterého budete vytvářet interaktivní grafy, které pak dáte do jednoho dashboardu. Po ukončení kurzu budete mit webovou stranku s vlastním dashboardem obsahující interaktivní grafy a to všechno napíšete v Pythonu!

Nejste rozhodnutí? Podívejte se na aplikace vytvořené v Dashi.

Tento kurz již proběhl. Máte o něj zájem? Napište nám na kurzy@sedlakovi.org.

Naučím se pracovat s: Plot.ly, Dash, Pandas
Co bych měl(a) umět? Základy pythonu (skvělé materiály od pyladies zde). Ať nemáte panický záchvat, když mluvíme o if, else a for. 🙂
Co s sebou? Hlavně dobrou náladu, ale taky notebook (po přijetí do kurzu vám pomůžeme nainstalovat všechny potřebné nástroje)
Odkaz na materiály bit.ly/dash-jaro19

O lektorech

Nasťa Sedláková Nasťa Sedláková Miluji vizualizaci dat! Z genetiky jsem postupně přešla na analyzu nejrůznějších dat, napřiklad burzovní a HR. V současně době dělám na volné noze konzultanta v oblasti data science a machine learning.

Filip Sedlák Filip Sedlák Pomáhám firmám s DevOps a se zrychlením vývoje softwaru. Startupům zase se stabilizací infrastruktury. V minulosti jsem spoluzakládal startup Neuron Soundware a ještě předtím jsem vyvíjel chemické databáze pro farmaceutické firmy.

Společně se starají o malého zenového mistra (rozumějte syna). Nasťa a Filip během své kariéry pracovali s velkým množstvím různorodých dat: genetická, zvuková, burzovní a finanční.